Nema odgovora!
Offline! zadnji login prije 14 sati 11 min. Offline
Root admin; Rank ??
Bodovi: 6535
Dodaj prijatelja
Najavljujem DOTA turnir koji će se održati u igraonici VOODOO 2 u Splitu vjerojatno 26. i 27.12.2009. (izmjene datuma moguće prema dogovoru s igračima)

Igrat će se verzija koju igrači izaberu , a pravila se znaju.U svkom slučaju igarat će u skupinama, i moći će se proći i s porazom, pa čak i dva poraza(ovisno o skupini)

Igraonica VOODOO 2 ima 22 vrhunska računala (20” LCD monitori,2-4Gb RAMA, dual core procesori,grafičke Geforce 8800GT,3Com i Siemens mrežnu opremu i originalne widows XP),
Turrnir će se igrati 5 vs 5 .
Prijava po igraču je 100,00 kn( uključeno i 0,5L točenog tuborga)

Što ovaj turnir razlikuje od ostalih:?

a) organizira ga beRRRo što je samo po sebi dovoljno reći(ovo mi je 38. turnir u zadnjih 10 godina)

b) budući da je na zadanjem turniru DOTE koji se organizirao u igraonici VOODOO bilo ukupno 15 ekipa(ili 75 igrača) (Minitito i njegovi ga osvojili),i podijeljeno ukupno 10 000,00 kn nagrada ,nadam se da ćemo to opet postići.U kontaku sam s ekipama iz susjednih država ,pa možda neki i dođu.

slije možete vidjeti ovdje(mnogi će se prepoznati):

Slike Igraone

c)prvo mjesto osvaja 75% uplaćenog novca + svaki igrač nagrade (komp. oprema) u vrijednosti od 300 kn.Ako bude samo 12 ekipa to je za svakog igrača 900,00kn.
ci)drugo mjesto osvaja 25% uplaćenog novca + ČEVAPE GYROS (najbolje u Splitu)

d) mrežna oprema je vrhunska, kao i sami operativni sustavi , tako da neće biti trzarije,izbacivanja iz mreže i sličnih simptoma loših i neodržavanih windowsa ....

e) unutar same igraone se nalazi klimatizirani kafić sa odličnom ponudom pića
f) za sve igrače kojima treba smještaj ćemo osigrati što jeftinije noćenje(oko 100kn)
g) finale će se prenositi u kafiću koji je na drugoj etaži (odvojen od igraone) na platnu od 3 metra preko projektora

h) možete očekivati kvalitetnu organizaciju turnira u svakom pogledu, odličnu atmosferu, rakija party s hostesama i puno dobrih tetki........

Za sva pitanja sam vam na raspolaganju !!!!

beRRRO ili eXtra_moNey

091/2097-199

msn: