6 odgovora [Zadnji post]
Offline! zadnji login prije 1 dan 11 sati. Offline
exer
Bodovi: 760
Dodaj prijatelja
Pozdrav svima evo ja san novi clan foruma pa sam zelio pitati dali postoji koji hrvatski server di je ozbiljna ekipa di nema sranja i naravno "kretenskih" admina koji banaju svakog sa skillom thx...
Offline! zadnji login prije 13 sedmica 3 dana. Offline
Administrator!
Bodovi: 69
Dodaj prijatelja
Re: Hrvatski server?!?
Preporucujem ti SKIDZ. Pravo je jak server. Ima jos onaj jedan sto ga je zajebao HR Host. I on ima isto jak community.

www.skidz-gaming.com
Offline! zadnji login prije 6 dana 18 sati. Offline
Rank 3
Bodovi: 130
Dodaj prijatelja
eldeeN napisao/la:
Preporucujem ti SKIDZ. Pravo je jak server. Ima jos onaj jedan sto ga je zajebao HR Host. I on ima isto jak community.

www.skidz-gaming.com

Drugi server na koji eldin misli je Tropicana 85.25.124.155:27067. Tamo sam admin i sigurno neces dobit ban naravno ako nemas cit. Isto tako ako iams steam mozes preko steama uletit. Ja ti jos preporucam teolove servere(ip nadji preko googla) Tamo su admini svi 18+ tako da neces isto imati problema.Igram tamo vec par godina...odlicna ekipica...
Offline! zadnji login prije 1 dan 11 sati. Offline
exer
Bodovi: 760
Dodaj prijatelja
eldeeN napisao/la:

www.skidz-gaming.com

na tome serveru sam banan iz razloga kao imam WH i sta ja znam... tako da vise nezelim cuti za taj server, i onda se pitate zasto je slaba CS scena u hrvatskoj kad svuda dobim ban :S
Offline! zadnji login prije 1 sedmica 5 dana. Offline
Rank 1
Bodovi: 40
Dodaj prijatelja
Debelii napisao/la:
eldeeN napisao/la:

www.skidz-gaming.com

na tome serveru sam banan iz razloga kao imam WH i sta ja znam... tako da vise nezelim cuti za taj server, i onda se pitate zasto je slaba CS scena u hrvatskoj kad svuda dobim ban :S

Na skidz se 90% banova dobije radi krsenja drugih pravila servera, a ne chitanja.
Tj dođete tamo, misltie da ste neko i nesto, pocmete glumit i onda dobijete ban.
Nas ne zanima ko ste i šta ste, ukoliko se neznate ponašat dobijete ban.
Offline! zadnji login prije 14 sati 11 min. Offline
Root admin; Rank ??
Bodovi: 6535
Dodaj prijatelja
Debelii napisao/la:
eldeeN napisao/la:

www.skidz-gaming.com

Slicno iskustvo sam i ja imo, ali nisam banan nego su admini chitali i kad sam ja bano prijatelja od admina odma su pocele prijetnje neke bla bla.(bio sam admin tamo), i odma sam samo izbriso server sa FAVORITE LISTE
Offline! zadnji login prije 5 sedmica 2 dana. Offline
Bodovi: 0
Dodaj prijatelja
http://www.trinityelitesquad.gametracker.com/search/cs/HR/ idi pa vidi
probaj i na Adriatic public, trudim se naučiti admine da budu oprezni i da puno spectaju kad treba
al ipak ima propusta kod nekih, ako ne, bar testiraj admine ovdje i ako je tko loš mi javi
PS:nemoj završiti na KOHORTI