- Logujte se ili se registrujte da postate komentare
11 May, 2010 - 22:04
Zdravo radni narode
Evo jedna tema i od mene ( od kad imam moda ), koja je vezana za vaš omiljeni klub ( nogometni ). Ne znam jel bilo prije sličnih tema niti me zanima
. Svi mi imamo neki klub za koji navijamo. Od kojeg zavise naše emocije ( bar kod mene ). Uvijek se nafuram kada igra "moj" klub, dres obavezno obucem. Jedni druge zaebaemo kada izgubi "njihov" klub posebno sada u završnici sezone... Da ne dužim...
Ja cu započeti :
Moj omiljeni klub je Manchester United za koji navijam od malih nogu, tj od kad znam za sebe. Mislim da je to bilo 99 one godine kada je Man Utd osvijio Ligu Prvaka, Englesku ligu kao i FA KUP. Zašto baš Man Utd pa zato što imaju veliku tra diciju, bogatu historiju s mnogo trofeja... Mancho mi se svijda iz više razloga : prvo imaju velikog trenera, imaju dobre igrače, imaju dobru politiku trgovanja igrača "dovedi jeftino pa prodaj skupo" ( Ronaldo primjer ). Imaju dobar stadion inace koji se zove Teatar snova.... Jednostavno voleem Manchu. Soba mi je puna rekvizita ( dresova, šalova, kapa, jastuk sve u znaku Manche. Još da je otici na jednu tekumu Man Utd...
Nekoliko teza za pomoć :
-Ime kluba
-Od kad navijate za "taj" klub
-Zašto "taj" klub
-Neke podatke kluba
-Da li ste bili na nekoj utakmici omiljenog kluba
Dobar post aplauz, loš šamar...
Evo jedna tema i od mene ( od kad imam moda ), koja je vezana za vaš omiljeni klub ( nogometni ). Ne znam jel bilo prije sličnih tema niti me zanima
. Svi mi imamo neki klub za koji navijamo. Od kojeg zavise naše emocije ( bar kod mene ). Uvijek se nafuram kada igra "moj" klub, dres obavezno obucem. Jedni druge zaebaemo kada izgubi "njihov" klub posebno sada u završnici sezone... Da ne dužim...Ja cu započeti :
Moj omiljeni klub je Manchester United za koji navijam od malih nogu, tj od kad znam za sebe. Mislim da je to bilo 99 one godine kada je Man Utd osvijio Ligu Prvaka, Englesku ligu kao i FA KUP. Zašto baš Man Utd pa zato što imaju veliku tra diciju, bogatu historiju s mnogo trofeja... Mancho mi se svijda iz više razloga : prvo imaju velikog trenera, imaju dobre igrače, imaju dobru politiku trgovanja igrača "dovedi jeftino pa prodaj skupo" ( Ronaldo primjer ). Imaju dobar stadion inace koji se zove Teatar snova.... Jednostavno voleem Manchu. Soba mi je puna rekvizita ( dresova, šalova, kapa, jastuk sve u znaku Manche. Još da je otici na jednu tekumu Man Utd...
Nekoliko teza za pomoć :
-Ime kluba
-Od kad navijate za "taj" klub
-Zašto "taj" klub
-Neke podatke kluba
-Da li ste bili na nekoj utakmici omiljenog kluba
Dobar post aplauz, loš šamar...
12 May, 2010 - 08:38
Re: Omiljeni nogometni tim ?!
Za Juventus navijam od malih nogu, takoreci od kad znam za sebe
. Ljubav prema tom klubu preneo mi je moj ćale koji je dugo vremena ziveo u Torinu. Tamo imam stan i barem 1 godisnje odgledam tekmu...
. Ljubav prema tom klubu preneo mi je moj ćale koji je dugo vremena ziveo u Torinu. Tamo imam stan i barem 1 godisnje odgledam tekmu...
12 May, 2010 - 10:31
Definitivno Barcelona
Za Barcu navijam jos od doba kad je Rivaldo tamo razvaljivao a to je bilo neke 97-98. Nikad jos nisam bio niti na jednoj utakmici barce ali se nadam da budeem ubrzo i to vidio.
Za Barcu navijam jos od doba kad je Rivaldo tamo razvaljivao a to je bilo neke 97-98. Nikad jos nisam bio niti na jednoj utakmici barce ali se nadam da budeem ubrzo i to vidio.
12 May, 2010 - 10:59
Moj najdrazi nogometni klub definitivno je Juventus, za njega navijam odkad sam prvi put poceo trenirat nogomet znaci prije nekih 7-8 godina, nazalost prekinio sam sa nogometom i prebacio se na rukomet zbog cega mi sad i nije toliko zao
.
Pa bas neki poseban razlog nemam zasto mi je najdrazi, al' u tom klubu je moj najdrazi igrac (Alesandro Del Piero ofc.) i najdrazi golman (Gianluigi Buffon)
Nikad nisam bio na utakmici al' nadam se da cu jednog dana otici.
.Pa bas neki poseban razlog nemam zasto mi je najdrazi, al' u tom klubu je moj najdrazi igrac (Alesandro Del Piero ofc.) i najdrazi golman (Gianluigi Buffon)
Nikad nisam bio na utakmici al' nadam se da cu jednog dana otici.
12 May, 2010 - 11:29
Moj najdrazi klub je hmmm pa ima ih vise valjda smijem imati vise najdrazih klubova?? Pa vjerni sam navijac atletico madrida i intera, za atletiko madrid navijam dosta dugo vremena jos od davnina kad je torres bio klinac, a uvjek su bili zestoki rivali sa Realom i Barcom, i navijam iz razloga sto u vecini slucajeva nisu favoriti a znaju svakog iznenaditi i uvjek imaju i vise nego solidnu momcad, pa evo sada su u finalu UEFA CUPa. Internazionale/inter volim taj klub jos od davnina kad su tamo igrali Recoba i Vieri i Veron i ostala ekipa....
12 May, 2010 - 13:05
Od svoje treće godine navijam za REAL MADRID. Bilo je uspona, padova no najklub nikada nisam promjenio. Razočaran sam njihovim uspjehom u LP, no šta je tu je, nadati se da će biti bolje sljedeće godine : ))
Što se tiče spomenute Lige Prvaka, vrlo bitno spomenuti da Real ima 9 titula, a neće ga niko stići nikada (A).
Nisam imao priliku otići na njihovu tekmu, al' planiram
Što se tiče spomenute Lige Prvaka, vrlo bitno spomenuti da Real ima 9 titula, a neće ga niko stići nikada (A).
Nisam imao priliku otići na njihovu tekmu, al' planiram
12 May, 2010 - 15:02
Manchester UTD <3
Navijam za njega od kako znam za sebe
Navijam za njega od kako znam za sebe

12 May, 2010 - 15:22
FC Barca. vrlo jednostavno..nije im do koljena niko.
12 May, 2010 - 17:47
Jedna recenica
Liverpool - You'll newer walk alone
Liverpool - You'll newer walk alone
12 May, 2010 - 17:59
Moj najdraži klub je Juventus "Stara dama" jer je jednostavno najbolji
...u njemu su igrale legende i još uvijek igraju...kad je ispadao u drugu ligu radi namještanja utakmica ostali su mu vjerni i navijači i igrači osim pojedinih vrijednih igrača koji su bili svoja klasa...naravno navijam i za Hajduk i dobro da je sad osvojio Kup Hrvatske i neka su ubili taj ušljivi Dinamo...a najbolji navijači su TORCIDA
, zbog toga što su jednostavno najbolji najjači A.C.A.B....od početka sam treniro nogomet negdje 7 godina i prebacio se u rukomet i sad igram taj sport koji volim i mogu reći da mi dobro ide i naravno za tjedan dana idem na državno u srednjim školama i nadam se da ćemo dobro proći...poželite mi sreću 
Do pucanja GL & HF
...u njemu su igrale legende i još uvijek igraju...kad je ispadao u drugu ligu radi namještanja utakmica ostali su mu vjerni i navijači i igrači osim pojedinih vrijednih igrača koji su bili svoja klasa...naravno navijam i za Hajduk i dobro da je sad osvojio Kup Hrvatske i neka su ubili taj ušljivi Dinamo...a najbolji navijači su TORCIDA
, zbog toga što su jednostavno najbolji najjači A.C.A.B....od početka sam treniro nogomet negdje 7 godina i prebacio se u rukomet i sad igram taj sport koji volim i mogu reći da mi dobro ide i naravno za tjedan dana idem na državno u srednjim školama i nadam se da ćemo dobro proći...poželite mi sreću 
Do pucanja GL & HF
- Logujte se ili se registrujte da postate komentare