- Logujte se ili se registrujte da postate komentare
17 December, 2009 - 18:30
Neznam dali ste pratili vijesti ali Dubrovnik od 15.12 u 19:20 je ostao bez struje do 16.12 u 22:30 pa eto tako i danas od 14:00 do 17:00 nismo imali struje
,znaci 28 sati u komadu bez struje
hehe mozete misliti kakvo je slavlje bilo vanka kad se okupila cjela ekipa
nas 30-40
. Nama je zabavno bilo samo tako, ali nazalost nemamo nijedan snimljeni materijal od toga sta smo radili, možda nabavimo jedan kad se u cjelom mraku nista nevidi a samo se cuje navijanje i svirka bubnjeva
i u međuvremenu dolazi murja i kao i vazda zajebava i prijeti... Zatim smo ko na filmovima uzeli onu veliku bačvu u nju zapalili vatru i tako se grijali jedno 3-4 sata pjevali zajebavali se, bilo je i alkohola sve u svemu cista desetka i onda je struja dosla,
Da je barem potrajalo duže
1. Benga u mraku
2.Grijanje uz bačvu 1.dio
3. Grijanje uz bačvu 2.dio
,znaci 28 sati u komadu bez struje
hehe mozete misliti kakvo je slavlje bilo vanka kad se okupila cjela ekipa
nas 30-40
. Nama je zabavno bilo samo tako, ali nazalost nemamo nijedan snimljeni materijal od toga sta smo radili, možda nabavimo jedan kad se u cjelom mraku nista nevidi a samo se cuje navijanje i svirka bubnjeva
i u međuvremenu dolazi murja i kao i vazda zajebava i prijeti... Zatim smo ko na filmovima uzeli onu veliku bačvu u nju zapalili vatru i tako se grijali jedno 3-4 sata pjevali zajebavali se, bilo je i alkohola sve u svemu cista desetka i onda je struja dosla,Da je barem potrajalo duže

1. Benga u mraku
2.Grijanje uz bačvu 1.dio
3. Grijanje uz bačvu 2.dio
17 December, 2009 - 19:24
Re: Dubrovnik Offline=Online :)
Napravit cemo mi humanitarnu akciju da ti dobijes solarnu energiju
17 December, 2009 - 19:41
Napravit cemo mi humanitarnu akciju da ti dobijes solarnu energiju 

pada kisa, jos malo pa ce snjega :S posalji mi kantu struje
17 December, 2009 - 20:30
Kake to veze ima sa nama sto kod vas nema struje.Boli me kita sta ste vi radili omg i ti jos admin :S
17 December, 2009 - 21:30
Kake to veze ima sa nama sto kod vas nema struje.Boli me kita sta ste vi radili omg i ti jos admin :S
Prijatelju prvo se nauci ponasanju a onda tek pocni da prdis okolo. Dok skupis dovoljno godina onda se javi na jednu ovakvu temu jer vidim da jos uvijek nemas nista pametno za rec.
Ovo ti je opomena od mene a pitanje dal ce ti Kenzo dozvolit da jos uvijek budes na ovom sajtu.
18 December, 2009 - 03:21
Struja sux ! =D Idite porusite sve dalekovode i nastavite dernecit uz vatrenu bacvu =D pheheh
18 December, 2009 - 21:25
hehe nemate struje hahahah
salim se i ja sam zivio u dubrovniku ako mozda znas mjesto pokraj dubrovnika "čibača" nekih 5 godina onda se odselio stari naso neki drugi posao ^^. al ludi ste bogami pjevanje, vatra kud ćeš bolje
salim se i ja sam zivio u dubrovniku ako mozda znas mjesto pokraj dubrovnika "čibača" nekih 5 godina onda se odselio stari naso neki drugi posao ^^. al ludi ste bogami pjevanje, vatra kud ćeš bolje
20 December, 2009 - 18:10
Vise bi volio da ovdje stoji info neke igrice ? Vidis ja ne , zanimljiva prica , lijepo se decki zabavili , dokaz da se i bez racunara moze itekako dobro zabaviti ..
Ti crank , kad mognes sam cunu obrisati ( tada pocinjes da sazrijevas , normalnije razmisljas ) , mozes commat nesta :/
21 December, 2009 - 22:03
Gori tebi kenzo:D
- Logujte se ili se registrujte da postate komentare