- Logujte se ili se registrujte da postate komentare
27 May, 2010 - 11:35
Vezano za neku igru?:
mene zanima za sto oni sluze u igranju,,,koja je njhova svrha
igrao sam nekad s njima i vidio sam da nema natezanje puske(to je bit) ali dali ti modeli jos cemu pomazu
i ja sam imao osjecaj da treba duze da promojeni pusku s bobmu ili nes drugo
zasto svaki pro igracam igra s tim HLTV
27 May, 2010 - 21:10
Re: HLTV models
Kada gledas preko HLTVa igraci imaju puske u desnoj ruci a noz im je u ljevoj i to se moze samo preko HLTVa
27 May, 2010 - 21:32
Re: HLTV models
Kada gledas preko HLTVa igraci imaju puske u desnoj ruci a noz im je u ljevoj i to se moze samo preko HLTVa 

Krivo.
To možeš uraditi i na svom kanteru, ali sam iznad rekao da to ne preporučujem iz tog razloga što na svakom većem eventu, što lan što online ti se pregledava cs i ne smije biti takvih skripti, kao ni skripte za crosshair na awpu, kao niti bunnyhop scripte, kao niti jedna druga koja daje prednost u odnosu na ostale igrače.
U koliko ne vjeruješ, www.fpsbanana.com, searchaj " HLTV Models ", skini te se sam uvjeri, mada još jedan put - NE PREPORUČUJEM TO.
Gore sam naveo o HLTV Skripti, kod koje nema, laički rečeno, " natezanja " oružja, a ujedno su puške u suprotnoj ruci od noža, dok za to nož i puška u suprotnim rukama koristiti ingame komandu - cl_lw 0, koja pokvari pucanje. Tačnije, pokvari rafalanje, tako da ni to ne preporučujem.
- Logujte se ili se registrujte da postate komentare

1. zabranjeno dodavanje modela ( skontat' ćeš kad pređeš sa nonsteama i počneš jače lige igrat' )
2. ne služi ničemu, jer je recoil isti, vjerovao ti ili ne to ti služi samo da ljepše izgleda - failure.
Preporučujem ti da to ne koristiš, fps opada, a ni za šta.
Još jednom, ne igra niti jedan igrač sa tim, to ti je do HLTV'a preko kojeg ti pratiš te igrače !